Creativ și original?

Cu toții ne dorim să fim inovativi, să dăm dovadă de creativitate, originalitate și să le oferim invitaților noștri o amintire foarte plăcută. De asemenea, vrem ca această zi, de a cărei frumusețe și unicitate să ne putem bucura din plin, să fie lipsită de griji. De aceea, e important ca planificarea să fie făcută din timp și cu multă atenție dedicată oricărui detaliu.

Offline e mai autentic

Reviste de specialitate – poate nu atât de ”la îndemână”, însă sunt, cu siguranță, la zi cu trendurile de sezon și aduc mereu multe idei binevenite. Ceea ce ne place la ele este că poți decupa ideile care te atrag și să le pui într-un album/jurnal unde aduni toate informațiile legate de planificarea evenimentului tău.

Evenimente de specialitate, Open Days sau Târguri – participă la târgurile de mirese și la evenimentele  de profil, unde se prezintă majoritatea producătorilor locali, dar și din împrejurimi. Poți vedea live produsele lor, poți atinge, gusta, face schimb de impresii și poți pune întrebările care să te ajute în decizia ta. La sfârșit rămâi cu mostre, broșuri, flyere și cărți de vizită, care te vor ajuta ulterior, în alegerea detaliilor perfecte pentru evenimentul mult visat.

Un pont pentru cele/cei care își organizează nunta, o idee inovativă la noi, ni se pare aceea de a face un site provizoriu, pe timpul logodnei și până după luna de miere, unde să postați detalii legate de locul nunții, despre voi doi, meniu, invitații, formație și alte detalii importante pentru voi. Tot acolo puteți cere confirmările  iar în final să rememorați și împărtășiți momentele unice prin poze și video-uri de la nuntă și apoi din luna de miere. Un exemplu ca aici.

Peste tot în jurul tău

Inspirația o poți găsi peste tot în jur, până la urmă. Cu cât suntem mai receptivi, cu atât mai multe surse neașteptate vom găsi. În cele mai simple lucruri sau locuri: într-un restaurant, într-un parc sau în culorile anotimpului în care va fi evenimentul tău. Acestea, împreună cu o documentație temeinică legată de planificarea unui eveniment, îți vor garanta succesul. Să ai spor și inspirație!

Cu drag,
Echipa Flonta.