SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Str. Trandafirilor nr. 200, Giroc
(+4) 0723 615 740 / (+4) 0745 587 370

Skip to Content

Dăm viață visurilor tale

Născut din pasiune pentru momente frumoase, am creat un spațiu aparte unde natura și rafinamentul își găsesc loc împreună.

Creăm momente

frumoase

Complex Flonta este business-ul de suflet al familei noastre, creat din pasiune pentru natură, unicitate și frumos. Ceea ce ne motivează, mai presus de orice, este mulțumirea celor care aleg să își sărbătorească la noi cele mai importante momente din viața lor. Ne străduim să oferim cadrul perfect pentru nunți, botezuri, aniversări, banchete și petreceri corporate.

Complexul este unic prin gama diversă de servicii pe care o pune la dispoziție. Astfel, cele mai frumoase evenimente îți găsesc cadrul perfect într-una dintre cele trei săli de evenimente, ale căror design însumează eleganță, simplitate și bun gust. Ceremoniile în aer liber pe pontonul din inima lacului sunt un vis împlinit pentru multe cupluri în căutarea unui cadru deosebit. În timpul verii, piscina reunește relaxarea sub razele soarelui cu distracția, iar terasa restaurantului oferă un nou concept de relaxare și modernism.

Vă invităm cu drag să beneficiați de experiența noastră în materie de evenimente!

0
Evenimente găzduite

0
Ani de experiență în organizarea de evenimente

0
Angajați

Așa-i că e frumos?