Pe tine ce te inspiră?

Inspirație – un cuvânt mare, nu-i așa? Și totuși, trebuie să fie nelipsită din planificarea unei nunți sau a unui eveniment deosebit pentru tine, dacă nu alegi din start să apelezi la o firmă specializată – împreună cu care, totuși, va trebui să stabilești măcar un anumit stil și o direcție.

Pentru ca un eveniment să aibă succes, două condiții sunt esențiale: să aibă o amprentă personală și să țină cont de trendurile momentului/sezonului. Resursele pe care le menționăm mai jos te vor ajuta să organizezi evenimente unice, cu stil. Acestea te pot îndruma să decizi tema evenimentului, decorațiunile, mâncarea, activitățile și sălile cele mai adecvate pentru un eveniment de succes.

Toată lumea e online

Pinterest – o platformă extrem de apreciată și foarte ușor de accesat, care înglobează deja liste de idei legate de o anumită temă care te interesează. În plus, te ajută cel mai mult să vii cu idei originale față de ceea ce se întâmplă pe plan local. Poți aduce tu acel element de noutate, care are mari șanse să devină în viitor un “must have”. Câteva exemple de organizare a informațiilor pe două teme: coafuri de mirese și o petrecere de baby shower, tot mai populară și la noi. Încearcă să cauți după interesele tale, să vezi câte idei ai să găsești!

Bloguri – nu orice fel de bloguri, ci acelea care sunt educaționale pe acest subiect, așa cum vrem să fie și al nostru. Cum poți să îți dai seama care sunt ok și care nu? Ai nevoie de câteva repere: să găsești postări recente, activitate constantă, dar și feedback-uri de la cititori. Sigur vei găsi câteva – îți ajung 2-3 care sunt cu informațiile la zi și care îți vor fi foarte mult de folos în organizarea evenimentului tău.

Socializează și culege idei

Grupuri pe Facebook – foarte populare, însă și foarte stufoase. Poți însă profita din plin de funcția de Search pentru a găsi informații despre ceea ce te interesează, dar și să ceri recomandări și poze de la cei care au organizat recent un eveniment similar. Avantajul, în aceste grupuri, este că poți primi ”first-hand information” de la persoane așa ca tine, care au experimentat deja ceea ce cauți și care îți pot da un feedback detaliat. Bineînțeles că, indiferent de sursă, este foarte important să triezi informația în funcție de ceea ce cauți și ceea ce ți se potrivește. Aici poți cere chiar și surse de inspirație de la alții, pentru ca apoi să faci o selecție, în funcție de preferințele tale.

Pe site și pe paginile noastre de Facebook și Instagram găsești o mulțime de poze, toate de la evenimentele găzduite de noi și care te pot inspira prin locație, combinații de culori, ceremonii în aer liber și pe ponton, precum și alte idei frumoase de la cei care ne-au ales pentru a-și creiona la noi amintiri de neuitat.

Cu drag,
Echipa Flonta.