O locație de vis, la doar un click distanță. Este posibil așa ceva? Vă lăsăm să vă convingeți singuri. Din dorința de a vă aduce mai aproape de noi, am adăugat un strop de personalitate site-ului nostru. Și cum ne mândrim cu o locație de poveste, ne-am gândit să gustați și voi, prin tururi virtuale, o fărâmă din frumusețea de care avem noi parte zilnic. 

Zilele noastre încep cu o plimbare, de-a lungul complexului, plimbare pe care vă invităm și pe voi să o parcurgeți. Pentru a privi stânga-dreapta trebuie să trageți cu mouse-ul pe imagine în funcție de perspectiva pe care doriți să o aveți. Pentru a înainta, apăsați pe săgeata așezată pe drum și e ca și cum v-ați plimba alături de noi. Să începem!

Plimbarea alături de noi

Cu porțile larg deschise, intrarea principală este locul din care începem. Pentru a ajunge la primul nostru punct de oprire, înaintați pe drumul pavat din dreapta. Ajunși la restaurant, intrăm înăuntru. Cu o capacitate de până la 150 de persoane, restaurantul este alegerea perfectă pentru un eveniment intim, dar totuși elegant.

La câțiva metri distanță de restaurant, pe malul lacului se află terasa. Atmosfera liniștită, peisajul relaxant, preparatele și băuturile gustoase sunt doar câteva din lucrurile de care vă puteți bucura. Odată ajunși aici, chiar și serile de vară vor prinde o alta culoare.

Ne continuăm plimbarea pe malul lacului cu lebede și admirăm peisajul. În mijlocul naturii, parcă plutind pe apă, strălucește în depărtare pontonul. Ne apropiem și suntem fermecați. Purtați de vraja dragostei, pășim sfios spre centrul lui. În acest loc de basm, multe cupluri au ales să facă primii pași împreună spre un nou început.

Pentru evenimente mai mari, am creat Crystal Lake Ballroom. Ne întoarcem de pe ponton la drumul principal și înaintăm câțiva metri. Diamantul nostru, își așteaptă invitații. Pășim înăuntru, și ne bucurăm de eleganță, decor și detalii atent selecționate. Cu o capacitate de până la 800 de persoane, sala parcă desprinsă din basme este potrivită pentru evenimente de amploare.

Pe partea opusă a lacului, se află sala Lakeside Ballroom. Amplasată chiar lângă mal și cu piscina alături, sala poate primi până la 350 de invitați bucuroși. Designul rafinat în combinație cu locația aleasă vă vor purta repede cu gândul la o poveste.

În zilele toride de vară, piscina este deschisă publicului. Soare, apă, distracție, gustări delicioase și ziua trece atât de repede.

Mai frumos în realitate

  În câteva momente, am reușit să parcurgem împreună întregul complex. Frumusețea stă în micile detalii, detalii pe care cel mai bine le puteți observa cu ochiul liber. Felul în care fiecare anotimp își lasă amprenta asupra naturii și schimbă nuanțele în care complexul este îmbrăcat poate fi observat doar în realitate. Vă așteptăm cu brațele deschise să vă bucurați alături de noi de peisaje, să sărbătoriți iubirea într-un loc special și să vă distrați sau relaxați, fiecare după bunul plac.

 

Cu drag,

Echipa Flonta.