Așa cum îți dezvăluiam pe pagina noastră de Facebook la început de an, 2018 vine, pentru noi, cu multe noutăți. Schimbăm imaginea rustică a terasei și a exteriorului restaurantului cu o imagine proaspătă și mult mai potrivită actualului stil Flonta. Iar dacă tot facem asta, am plănuit să ne iasă minunat! 😍

Atașăm mai jos o galerie de poze, să-ți facem poftă, pentru că terasa va fi gata în foarte scurt timp. Stilul e unul industrial-glam și aduce o viziune avangardistă și deopotrivă nonconformistă asupra locului pe care ni-l dorim în topul preferințelor voastre în a petrece timpul liber. L-am ales pentru că ne dorim să fie un loc atât modern, cât și relaxant. În contrast cu liniștea, lebedele și verdele din jur fac loc unei ambianțe foarte atrăgătoare. Muzica de lounge și accentele ocazionale de jazz vor completa atmosfera minunată pe care vrem să o creăm și să vă cucerim.

Cu o asemenea ocazie, vă surprindem și cu alte noutăți. Vei găsi aici un nou Chef, care deja ne-a impresionat prin crearea unui concept de meniu original și adecvat stilului Flonta. Sună apetisant, nu-i așa? Am văzut și am gustat deja noile preparate și te asigurăm că sunt absolut savuroase. Ți le arătăm și ție cât de curând. Pentru gust, însă, te așteptăm cu entuziasm la deschidere și de-a lungul întregii veri.

Capacitatea terasei e generoasă, cu 90 de locuri pentru servit masa într-un loc modern & cozy în mijlocul naturii și alte 40 de locuri special amenajate pentru coffee & drinks. Pentru bucătărie, programul de funcționare este între 12:00 și 23:00, iar pentru bar între 12:00 și 00:00, de primăvara până toamna.

Anunțăm în curând data deschiderii, iar apoi te așteptăm cu nerăbdare, împreună cu prietenii tăi, pe terasă. Suntem foarte-foarte curioși să vedem impresiile și… share-urile.

Cu drag,
Echipa Flonta.